Roloplastt započinje sa radom 2000. godine sa osnovnom zamisli proizvodnjom aluminijumskih venecijanera, trakastih zavjesa i roletni. Nakon par uspješnih godina rada sa Vama i sve većom potražnjom tržišta za nečim novim povećali smo obim proizvodnje.

Roloplastt Gavrila Principa 18, Bijeljina

Od samog početka opredjelili smo se za kvalitet proizvoda, profesionalnost, poštovanje rokova ugradnje. Ovakav način rada prema krajnjem kupcu garant su za uspješan dugogodišnji rad na ovom polju. Sa našim proizvodima riješit ćete poteškoće pri odluci šta da postavite na prozor, vrata, kako da se zaštitite od sunca, neželjenih pogleda, kiše, vjetra, moguće provale u vaš stan ili kuću.

Roloplastt enterijer

Mi smo tu da Vam ponudimo paletu naših proizvoda, da Vas posavjetujemo šta bi bilo najbolje za Vas, a naravno Vi ćete izabrati ono što mislite da je najbolje. Naše stručno osposobljeno osoblje stoji Vam na raspologanju za sva Vaša pitanja.

Besplatno dolazimo na lice mjesta i uzimamo mjere, dajemo uzorke za izabranu boju, dajemo savjete za ugradnju i pravimo kalkulaciju cijena. Što se tiče termina ugradnje uglavnom se dogovorimo sa Vama.

Za proizvode koje mi izrađujmeo i ugrađujemo dajemo garantni list. Na taj način imate zagarantovani servis ili eventualnu popravku u garantnom roku.